Hakutreenit klo 13, pakkasta -7, tuuli oikuttelee, välillä tuulee ja välillä ei ja suuntakin kääntyilee, hankalaa...

Motivointimielessä kokeilin ensin, miten T leikkii maalimiehen kanssa, Annella oli farkunlahje odottamassa kun tultiin radalle, mutta T vaan halusi pussailla Annea ja Päiviä ja olla onnellinen niitten tapaamisesta, leikki ei oikein lähtenyt, pitää kai odottaa että pahin pentuinto menee ohi ja järki löytyy jostain, siihen asti varmaan nami on parempi palkka metsässä.

Otin kaksi maalimiestä, toinen meni kun Tinka on niin innoissaan, parin metrin päästä sai hajun (toivottavasti) ja löysi äijän, hieno homma. Jälkeä yritti kovasti etsiä kun lähdettiin keskilinjalta liinassa, yritin hakeutua koko ajan alueelle, missä ei olis jälkiä ja pysäytellä että se nenä nousisi maasta ja ajatus ehtisi mukaan touhuun.

Toinen äijä on kallionkielen alla, ja tällä kertaa oikein näin kun Tinka sai hajun, pää yhtäkkiä nousi ja kääntyi maalimiehen suuntaan, heti irti liinasta, ja koira lähtee, juoksee maalimiehen ohi ja parin metrin päässä nenä kertoo että ohi mentiin, u-käännös ja ukko nousee. MAHTAVA FIILIS!!! Hienoa Tinksu!

Vapautus ja saa hillua, maalimiehet kehuu ja T loistaa, se niin rakastaa ihmisiä.

Ensi kerralla: edelleen tuuli-ilmaisuja, että saan ennen kevään jälkirupeamaa ilmavainun kuntoon. Ja ilmaisua aletaan pian ottamaan Kimmon avustuksella. Liivit aina päällä niin ehkä neiti hössö alkaa jossain vaiheessa hahmottamaan tuon hakuhomman :-P 

Sitten Löytyn kentälle tottistelemaan aussieporukassa. Kävin ensin pissattamassa Tinkan ja sitten omalla vuorolla suoraan autosta hommiin.

"Leikitäänkö" saa Tinkan innostumaan, aluksi pari sivulle tuloa (yksi piti ottaa uusiksi, vinossa) ja siitä kontaktin pitämistä, ottaa kontaktia tosi nätisti, vaikka lähellä on 6 ihmistä, T välillä vilkuilee mutta saan palkattua aina kontaktista.

Sitten pätkä (hieman hyppiväistä) seuraamista ja pari maahanmenoa, sitten luoksetulo pallolla  ja pallon heittelyä ja vapautus moikkaamaan ihmisiä. Kun ihmiset on moikattu, otan vielä Tinkan hallintaan ja pari sivulle tuloa ja sitten hilluen autoon. Syöttelin autossa vielä itsekin peräkontissa istuen lihapullan Tinkalle, ettei autoon menosta tule "rangaistusta" treenien päätteeksi.

Olin itse tyytyväinen treeniin, positiivinen asenne ja suunnitelma etukäteen niin kyllä se siitä.

Ensi kerralla: luoksetuloja pitää alkaa ottaa lisää ja seuraamista, muuten kuten nytkin.

Lopuksi Tinka pääsi vielä riehumaan muiden aussietuttujen kanssa, oli kivaa. Kun tultiin kotipihaan, autonperästä nousi venyttelevä ja levännyt koira valmiina lenkille lähtöön!!! On se pikku ruutipussi.