Otettiin esineruutu metsässä ennen lenkkiä, kävin tallaamassa ruudun 40x20m ja jätin sinne esineet (5 kpl).

Sitten hain ensin Tinkan autosta. Tinka jäljesti innoissaan mun jälkeä autosta ruudulle ja sama jatkui ruudussa, neliveto päällä ja mun tallausjälkiä. Mä kuljin perässä, koira liinassa. Pysäyttelin koiraa ja vein pois jälkien kohdalta, ja Tinka merkkasikin ekan esineen, poimi suuhun ja tiputti, aikeena jatkaa jäljestämistä. Osoitin esinettä ja kehuin kovasti, yritin leikkiä esineellä T:n kanssa, mutta luovutin ja kunhan sain koiran vaan ottamaan esineen suuhun kehuin ja lihapullalla lelu pois.

Sitten jatkettiin ja takakulmasta löytyi toinen esine (kunhan ensin jäljestettiin esineen ohi). Sama homma, kehuja ja pieni leikki esineellä ja lihapullaa palkaksi.

Sitten vielä yksi esine ihan ruudun etuosasta, se olikin hanska ja paljon kivampi lelu, sen Tinka jopa nosti kunnolla, vielä loppuleikit ja sitten palkka ja autoon, ei ihan kehuttava suoritus. Tästä maavainuisuudesta on tulossa riesa muualla kuin jäljestäessä...

Ensi kerralla: pitää tallata ruutu oikeen tiheään, niin että jäljestäminen on turhaa kun jälkiä on paljon, ja ehkä auttaisi jos ennen ruutuun menoa leikkisin Tinkan kanssa jollain esineellä. Sitten pitää miettiä olisiko hyvä leikkiä löydetyillä esineillä enemmän, jos se motivoisi.