Hakutreenit lumisessa metsässä, tuulta ei nimeksikään.

Eka maalimies oli Hansu, mä ohjasin. Maalimies löytyi, mutta palkka ei kelvannut. Ohjeena mulle, että pitää liikkua hitaammin ja pysähdellä enemmän.

Seuraava maalimies olikin sitten vähän hukassa, mutta löytyi pienen sompailun jälkeen. Koko haku meni yhdeksi ristiin rastiin kävelyssä, Tinka merkkasi parit jäljet joita metsässä oli, loppujen lopuksi taisi saada sitten näköhavainnon maalimiehestä. Nyt kelpas palkkakin.

Ensi kerralla: nyt ei voi Tinkaa enää treenata ellei tuule, tuuli-ilmaisut vaatii tuulen ja tästä lähtien skipataan treenit jos on tyyntä. Motivointiin pitää paneutua, millä ihmeellä saan maalimiehen ihanaksi?

Sitten tottista raunioilla. Päästin Tinkan aluksi pissalle ja moikkaamaan ihmisiä ja sitten takas autoon ja omalla vuorolla tottistelemaan. Se auttoikin keskittymiseen, enää ne ihmiset siellä kentän laidalla ei ollutkaan niin jännittävän mielenkiintoisia kun ne oli jo tavattu.

Tottiksessa otin sivulle tuloja ja siitä kontaktin pitämistä, pari sivulle tuloa oli väljiä, uusiksi. Sitten vähän seuraamista ja maahan ja istumaan menoja (maahan menossa pitää muistaa sanoa käsky ensin ja sitten vasta vartaloapu). Sitten leikkimistä ja lopuksi luoksetulo ja vielä leikkimistä.

Kaiken kaikkiaan ihan ok tottis. Seuraamista pitää treenata PALJON lisää.