Otin Tinkalle 2 tuuli-ilmaisua, Päivi oli noin 15m:ssä valkoisen lakanan alla. Ekalla päästin liian aikaisin irti, koiralla oli haju, mutta ei ollut paikallistanut sitä vielä, onneks Tinka paikkas mun mokan ja etsi maalimiehen kuitenkin nenällään.

Toka olikin puolessavälissä selvästi hajulla, päästin irti ja Tinka juoksi suoraan maalimiehelle. Tosin paistetut kananpalat ei ollutkaan niin herkkua kun ekat maksanamit, mutta söi ne sentään. Selvästi tytölle on nyt tuo ilmavainu-juttu auennut, se on hieno homma.

Sitten esineruutu, Tanja heitti 2 vierasta esinettä tallaamattomaan ruutuun, ja me lähdettiin etsimään niitä. Hyvin Tinka etsii ja tietää mitä "lelu"-käsky tarkoittaa, mutta ei oikein nosta esineitä. Ja selvästi leikin jälkeen luovutuksesta antamani broilerpulla ei ollut palkka, sen voi varmaan jättää pois kokonaan. Toisella esineellä vaan leikittiin kunnes "varastin" sen ja sitten Tanja vielä hetsasi koiraa kun lähdettiin autolle.

Päivi ehdotti patoamista, eli että laitan Tinkan kiinni puuhun sillä välin kun vien teatraalisesti esineet ruutuun, sitä voisi kokeilla ensi kerralla, josko sais vähän intoa lisää.