Onhan tässä treenailtukin, pihatottista ja esineruutua ja leikkimistä, mutta jos välillä kirjoittais Tinkan hauskasta eilispäivästä.

Ensin mentiin aamulenkille lähimetsään, missä kävellään järvenrantaa. Tinka kahlaili ja pelleili rannassa, ja hauki pulahti liikkeelle ihan nenän edestä! Sepä vasta oli mielenkiintoista, päätä käännellen sitä pulahduskohtaa tuijotettiin, vähän piti haukahtaakin häntä taivasta kohti sojottaen. Sen jälkeen en tyttöstä saanutkaan enää polulle kun koko ajan piti mennä tarkistamaan että onko se pulahtelija tullut takaisin eri kohdissa matkaa.:-)

Sitten töiden jälkeen Pajulahden metsässä Suskun ja Pipen kanssa lenkillä, heitin kepin järveen, noin reilu metrin päähän. Pipe (dobberinarttu) ja Tinka kumpikin yritti kilpaa saada keppiä, tassulla vettä meloen tai eri kohtaan kiertäen. Pipe lopulta uskaltautui uimaan, ja Tinka meni uteliaana liukkaalle vinolle kivelle kurottelemaan - ja mennä plumpsahti järveen. Ui sitten pikku matkan ja takas samaa kautta ylös, ei pelottanut yhtään. Ja sitten piti tietysti saada "olen ihan märkä" -hepuli... Olipa huippukivaa!!!

Ja sen jälkeen oli kotiin tullut kylään kärpänen!!! Pikkuisen tokkurainen musta otus, jota jahdattiin yli, ali ja ympäri huonekalujen ja pitkin seiniä ainakin puoli tuntia. Kunnes se hävisi mystisesti. Sitten sitä vielä etsittiin toinen mokoma. Jännä kaveri Tinkan mielestä, sais tulla uudelleenkin leikkimään.

Ja pihassa illalla oli laatoille ilmestynyt sammakoita!!! Ne vaan köllötti siinä lämpimillä laatoilla, vaikka Tinka tökki, töni tassulla ja kuonolla ja jopa poimi varovasti suuhun. Eipä vaan liikkuneet, fiksuja sammakoita, yksikin liike olisi voinut aiheuttaa innostuksen joka auttamatta olisi johtanut pienen kurnuttajan kuoliaaksi liiskamisen.

Että yhden päivän aikana on uitu, tutustuttu kärpäsiin, kaloihin ja sammakoihin. Mitähän huomenna tapahtuukaan?