Sipurassa hakua ja esineruutua treenailemassa, ja viimeinkin tuulee!

Otin Tinkalle kolme maalimiestä, kaikki tuulen puolelle. Nyt Tinka on tajunnut täysin haun idean, eli otin ekan (muistutuksena) pienenä muistikuvana, Tinka näki kun maalimies lähti piiloon ja vein sen sitten pois hetkeksi. Alkumatka keskilinjalta mentiin remmissä, mutta nenä oli auki ja ylhäällä ja meno päällä, joten päästin sen etsimään itsekseen, ja T irtosikin hyvin 60m:iin ja löysi hienosti maalimiehen maastopeiton alta.

Seuraava maalimies oli valmis ja päästin Tinkan keskilinjalta suoraan itsekseen menemään, juoksi suoraan viiteenkymppiin ja maalimiehelle (joka oli myöskin maastopeiton alla ettei opi etsimään silmillään). Kolmas oli hieman lähempänä ja sekin löytyi nenän avulla hienosti. Kaikenkaikkiaan hieno treeni, etsiminen sujuu tosi hienosti, nyt taidan vaihtaa palkan leluun, sillä maalimiesmotivaatiota pitää kasvattaa rutkasti ja siihen ei neiti nyppijällä ruokapalkka riitä. Tinka siis tykkää ihan hirveästi ihmisistä mutta ehkä lelu + kehut ja halit olis paras kombinaatio, kokeillaan.

Esineruudussa tein koirille pikku jipon, ja päästin ne samaan aikaan ruutuun, ajattelin että pikku kateus voisi tuoda vauhtia ja hauskaa muutosta hommaan. Tinka ottikin kilpailun tosissaan ja toi sikanopeesti mulle kaksi esinettä ja sai palkan, Elmo taas näytti siltä, että elämä potkii päähän, mitäs tässä voi tehdä ku toi karvapallo löytää kaiken, ei edes kannata yrittää etsiä... Tinka nautti, kun Elmo kuolasi vieressä neidin syödessä palkkaansa (kissanruokaa, nam).

Tinka jäi katselemaan Annen hoiviin kun Elmo haki (suurella vaivalla) viimeisen esineen ruudusta... Tyttö selvästi nautti kun pääsi kisaamaan Elmon kanssa :-)