Perjantaina oli pelastustreenit, tein ihan aluksi Tinkalle jäljen pellolle vanhenemaan. Oli tarkoitus tehdä noin 50 m pitkä jälki, mutta se taisi jäädä 30-40 metriseksi, kun loppui namit (jotka muuten olivat lammasta paistettuna, nam.)

Jälki ehti vanhentua yli tunnin, kun otettiin esineruutu sillä välin.

Tinka ajoi jäljen tosi hyvin, nyt ekan kerran näin, että askel "siksakki" on auennut ja siis jälki itsessään on nyt ymmärretty. Edelleen koiraa saa välillä himmailla kaksin käsin, kun välillä mennään rauhassa ja keskittyen ja välillä neliveto menee päälle. Koko jäljeltä poimin pois 4 namia, eli kaikki muut askeleet käytiin läpi (taisi tosin olla lampaan lihallakin oma osuutensa). Jälki lopetettiin muutamaa askelta ennen loppua. Olen ihan tyytyväinen, sain jopa alun rauhoitettua mukavasti ennen aloitusta.

Esineruutu tehtiin vaihtelun vuoksi pellolle. Nostatin 2 esinettä, ekalla Tinka ryntäili minne sattuu mutta palasi ruutuun kun kutsuin, toi esineen noin metrin päähän musta (ruudun takakulmasta) ja toka esine nousi toisesta takakulmasta ja se tuotiin melkein käteen asti... Eli hyvä treenipäivä.

Viikonloppu chillailtiin mökillä, oli kivaa, eka kertaa veneessä ja uimassakin Tinka kävi.