On vähän laiminlyöty blogia... Muutto takana ja jos taas ehtis kirjoitellakin. Jos laittais pikapäivitystä:

Treenailtu ollaan ahkerasti, tottista otettu kotona ja Löytyllä, kohokohtana maanantaina häiriötä kentällä (muita koiria ja ihmisiä), mutta sain Tinkan kuitenkin kiinnostumaan itsestäni ja lihapullista :-) En tosin helposti mutta kuitenkin...

Esineruutu meni ok keskiviikkona, tosin nostatin vaan yhden esineen kun tyttö oli NIIN hippatuulella. Mäntsälässä hakuilemassa helatorstaina nosti esiin maalimiesongelman; Tinka lähti pois maalimiehen luota, otin 3 maalimiestä ja kahdelta jälkimmäiseltä lähti mua vastaan iloisena...? Etsii siis innolla mutta ei viitsi viipyä siellä edes koko syöttelyn aikaa. Mun pitää nyt ihan tosissaan miettiä mikä sille ois maailman paras juttu? Ehdotuksia? Kirsi ehdotti kahta palloa, mutta vaikka nytkin maalimiehillä oli kissanruokaa ja lelu, joka on kotona "must", metsässä se ei kiinnosta....

Ja uudessa paikassa ollaan lenkkeilty ahkerasti ja nyt sivistyksen parissa huomaan, miten "metsittynyt" koira mulla on. Menee remmissä ympäriämpäri innoissaan ja tänään keksi alkaa paimentamaan/jahtaamaan autoja - onneks oli kiinni! Lähti aivan varoittamatta ja LUJAA!

Kaupassa käytiin nopeasti tänään kävellen (auto hajosi ja piti saada karkkia!!!), ja Tinka odotti hienosti kaupan pihassa sen aikaa. Hyvä harjoitella odottamista pikakauppareissuilla, tuleehan se BH-kokeessa vastaan joskus.

Juoksut jatkuu, ja veikkaisin että tärppipäivät on aivan juuri nyt päällä, sillä eilen Ahti-kelpietä ei ajettukaan pois kun yritti astua leikin varjolla, lisäksi lenkillä pitää pissata ainakin kymmenen kertaa. Vuotoa en ole kauheasti huomannut, hyvin Tinka itse siivoaa paikkansa, että mä pääsen vähällä.