Märkä keli.... Hö.

No, otin Tinkalle ensin yhden piston, palkkana juhannukselta jäänyttä kanaa. Taputusavulla maalimies (hyvin piilossa 50 metrissä) löytyi hienosti ja palkka kelpasi, rauhoituttiin maalimiehelle joka myös toi Tinkan syötellen pois vaikka menin itsekin piilolle. Se oli hyvä suoritus, olen tosi tyytyväinen. Koira autoon ja parin koiran jälkeen uusi pikku treeni.

Toinen oli myös valmis taputuksella, syvemmällä kuin edellinen, ehkä 60 metrissä, Tinka irtosi suoraan ja etsi ja löysi maalimiehen hienosti. Broileripulla ei selvästikään ollut yhtä hyvää kuin oikea kana... Sitten otin (ahne paskiainen) vielä yhden haamun toiselle puolelle, maalimiehellä oli lelut mukana. Tinka etsi ja löysi ja leikkikin vähän aikaa maalimiehen kanssa innoissaan, mutta sitten alkoi taas metsän tuoksut kiinnostamaan liikaa ja sinne meni.

Eli - älä ahnehdi, yksi maalimies kerrallaan ja ruokapalkkaa nälkäiselle koiralle, näin jatketaan. Aion myös käyttää edelleen tuuli- ja ääniapuja aika pitkälle että saan nenänkäytön varmaksi ja sitten suora eteneminen maalimiehelle. Päivi oli saanut hyviä vinkkejä bortsujen leiriltä, niitä voisi muutamaa kokeilla.