Annen ja Pian kanssa jälkeä treenaamassa. Tein noin 20 metriä pitkän jäljen enkä laittanut ihan joka askelelle namia ja matkalle jätin pienen purkin Cesaria ja loppuun toisen purkin. Kokeilin myös vaihteeksi ajaa jäljen valjaat päällä ja liina mahan alta niin että tulen Tinkan takana jäljestäessä.

Taas autolta lähdettiin veto päällä jäljestämällä mun jälkiä kohti oikeaa aloituskohtaa, Pia neuvoi, että annan Tinkan vaan jatkaa kun pääsee jäljen alkuun, kun on jo vireessä eli annan vaan käskyn kun jälki alkaa. Eli en ala rauhoittelemaan ja ottamaan hallintaa kun koira on treenaamisen alussa ja vire päällä. Ja siitä Tinka jatkoikin, osa nameista jäi syömättä mutta jälki ajettiin ihan hyvin. Purkin kohdalla ihmetteli vähän, laitoin Tinkan maahan ja rauhoituttiin syömään Cesarit. Sit jatkettiin ja lopussa taas purkin kohdalla maahan ja syödään.

Jälki meni musta tosi hyvin, hitaammin ois saanu mennä, sen korjaan ens kerralla, mutta vire säilyi ja jälki ois saanu olla PALJON pitempi!!! Ens kerralla siis pitempi jälki, vähempi nameja askelilla ja ylläreitä matkan varrella. Yllärit pitää vaan vielä keksiä....

Sit mentiin Villähteelle uittamaan koirat, Tinka innostui tosissaan kisaamaan pallosta Parren ja Oliverin kanssa, vaikka se joutui pomppimaan kuin saukko siellä vedessä missä isot pojat eteni aika helposti. Nyt se on ihan puhki ja nukkuu nojatuolissa :-)