Jossu ja Kalevi ajoi meitä moikkaamaan sunnuntaina, voi sitä sisarusten riemua kun pääsivät riehumaan toistensa kanssa pitkästä aikaa. Oltiin jo jonkun aikaa Jossun kanssa puhuttu, että viesti vois olla sisarusten kuniinkusslaji, muttakun kummallakaan ei ole potentiaalista kakkosohjaajaa kenen kanssa treenata.

Jossu sit ajeli Lahteen ja pikaisen kuulumisten vaihdon jälkeen lähettiin metsään treenaamaan.

Koirat lämmitteli itekseen kun hölistiin vielä autoilla > eli siis juoksivat AIVAN täysiä toistensa perässä... :-D

Alkueksymisten jälkeen saatiin tosi hyvä treeni Tinkalle ja Kaleville; juoksutettiin niitä yhdessä, että saatiin kateuden kautta nopeutta. Jossu oli toisella polulla ja mä noin 100-150 metrin päässä toisella, radiopuhelimet molemmilla. Samalla kun toinen otti lähetysasennon ja pannoista kiinni, antoi toiselle merkin radiopuhelimella kutsua koiria. Sitten käsky "vie" ja irti pannoista. Että koirat meni LUJAA! Kun koirat liikkui, toinen ohjaaja eteni polulla. Onnistunut treeni kaikin puolin, olihan siinä vielä itsellekin uutta ja kikkojen hakemista.

Ens kerralla pitää pysyä samalla akselilla, mutta lisätä välimatkaa koiran juoksemisen aikana. Ihana laji koirallae, joka rakastaa juoksemista!