Tänään tottistelemassa ja esineruutu perään.

Tottis on kyllä retuperällä, tai sitten häiriö (2 koiraa kentän toisessa päässä) aiheutti Tinkan keskittymättömyyden. No, seuraaminen on ainoa mikä sujuu, Tinka menee hienosti kontaktissa ja suoraan ja innoissaan. Sivulle tuloa ei tajua ilman apua, joka on ny tietoisesti häivytettävä, sekä jos en heti palkkaa, tarjoaa maahan menoa saman tien? Hö. Tänne tulo on ookoo, mutta eipäs olisikaan jos kokeilisin ilman namikättä apuna. No, nyt ahkerasti treenaamaan tottista, haaveissa olisi BH keväällä jos saadaan maneesivuoro talveksi.

Esineruutu on Tinkan lemppari, tallattiin 30 leveä ja 50 syvä ruutu, jossa 3 esinettä, takakulmissa ja keskellä noin 10 metriä takaa. Tinka oli viimeisenä ruudussa ja kuten muutkin, viipotti ympäriinsä ruudun ulkopuolella paljon? Ehkä sade ja puuskittainen tuuli aiheutti hajujen leviämisen? Toi kuitenkin ekan esineen hienosti suoraan mulle ja sit toisenkin vielä, senkin etsiminen kesti. Kun palkkasin Tinkaa, Pia lähti hakemaan viimeistä esinettä ruudusta eikä meinannut löytää... Mentiin Tinkan kanssa avuksi ja Tinksu toikin sen meille jostain kaukaa ruudun ulkopuolelta, toivon että tämä ei nyt tarkoita uutta ongelmaa, eli että neiti alkaa siirtelemään esineitä ruudussa....

Viikolla tehtiin jälki ja se ei vaan suju... Tai siis alku on sähläystä ja loppu alkaa jo mennä hyvin. Huomenna jälkitreenit, ja teenkin Tinkalle kokeeksi tosi pitkän jäljen tällä kertaa. Viimeksi kokeilin kiemurtelemista jäljen vaikeuttamiseksi (että mielenkiinto säilyisi), mutta mutkittelin liian jyrkästi, nyt pitää tehdä loivempia mutkia.

Tinka oli hoidossa äitillä ja isällä ti-pe ja hyvin oli mennyt, olivat onnellisia palauttaessaan ikiliikkujan kotiin =)

Hakutreenitkin ois huomenna.... Eli treenipitoinen sunnuntai tiedossa... ;-)