Aloitettiin hakutreeneillä, Pia, Tanja ja minä.Oli viileä keli, mutta kerrankin tuuli!

Otin Tinkalle ekan umpparissa tuulen yläpuolella ovi raollaan, taputus apuna. Tinka lähtikin hienosti lujaa ja etsi hyvin. Oli ollut vähän ihmeissään umpparista, kiertänyt sitä hajun perässä ja lopulta uskaltautunut sisällekin.Maalimies toi Tinkan syötellen keskilinjalle, ajattelin että en mene ollenkaan sine häiritsemään tällä kertaa. Toinen oli valmis tuulen yläpuolella lisänä hieman etenemistä takarajalla, Tinka irtosi ja etsikin hienosti, mutta lähetin sen hieman liian aikaisin, sillä etsittyään noin 15-20 metrin alueen se palasi mun luo kun siellä ei ollut ketään. Eli meille tuli varmaan eka tyhjän pisto treenikin kaupan paalle? Sit lähetin koiran uudestaan ja hieman edemmäs ja heti nousi maalimies! Palkkana oli narulelu, taas maalimies toi Tinkan keskilinjalle, tällä kertaa leikkien. Tinka leikki vauhdikkaasti ja taisteli kuin eläin =)

Kolmas oli tuulen alapuolelle ja otettiin pupuna, eli kun lähetin koiran, maalimies pomppaa esiin ja juoksee pikku matkan ja sitten piiloutuu. Tinka oli ihan innoissaan. Palkkana mahapullia ja sitten vielä narulelulla leikkimistä. Menin itsekin viimeiselle maalimiehelle seisoskelemaan.

Tällä kertaa jäi semmoinen olo, että Tinka tuli palkattua. Ja nyt aletaan treenaamaan rullailmaisua kentällä.

Sitten otettiin esineruutu, Tinka oli viimeisenä ja haetutin vain yhden esineen (hienosti toikin) ja sitten haettiin kulmien merkit pois ja kisattiin kumpi löytää loput kaksi esinettä ruudusta ensin (Tinkan mielestä loistoleikki)...

Sitten meniin peltojäljelle Uuteenkylään. Siitä kommentoin vaan, että en tiedä voiko jälki enää huonommin mennä......... Tein pitemmän kuin yleensä ja hieman kiemurtelevan, esineitä oli 6 ja ruokaa ei ollenkaan, paitsi loppupalkkana naudan mahaa. Eijei... Mitä hittoo teen ton jäljen kanssa?

Jos saisin kakkosohjaajan jostain, alkaisin treenaamaan Tinkan kanssa viestiä, se on oikea juoksukone. Pitää miettiä kenet saisin houkuteltua.