Eilen hakutreenit Sirittäjäntiellä. Tuuleton aurinkoinen ilma.

Treenin aiheena oli risteily (eteneminen takarajalla) sekä tyhjä pisto. Jokainen maalimies palkkasi koiran ensin leikkimällä ja sitten lopuksi nameilla. Eka etukulma oli suora pisto, palkkana tennispallot ja naudanmahaa. Ei apuja. Tinka lähti tosi lujaa ja löysi äijän samantien. Palkkka ja seuraavaa. Seuraava oli toinen etukulma mutta maalimies oli edennyt takarajalla 10 metriä. Hyvin löytyi, palkka ja jatketaan.

Kolmantena oli tyhjä pisto, Tinka lähti vähän vinoon taaksepäin ja kun oli 50 m:ssä, kehuin ja huusin pois. Neljäs oli taas etenemistä takarajalla, mutta jokin tuuli varmaan kävi, sillä Tinka lähti suoraan kohti maalimiestä keskilinjalta lähetyslinjasta huolimatta. Hajuvanakaan ei voi olla syynä, sillä maalimies siirtyi takarajalla piiloon etukulmasta.

Lopuksi vielä 3 rullantuontia. Kaksi sääntöä tulevaisuutta varten: ohjaaja ei kehu koiraa kuin hieman rullan luovutuksen yhteydessä ja maalimiehen pitää näin aluksi tehdä itsestään kiinnostava näytölle lähdettäessä. Kyllähän mä ne tiesin. Voihan rullakoira. Tästä tulee hauskaa - not.