Taas rullailmaisua. Jos en olisi näin huonomuistinen (ja tyhmä?), olisin ehkä eiliset oivallukset keksinyt jo aiemmin. Eli:

1) maalimiesten pitää olla valmiina ja kunnolla piilossa. Tinkalle ei ole koskaan otettu näköärsykkeillä etsimistä, joten se, että se näkee kun maalimies kävelee ja menee kyykkyyn 10m päähän, on varsin offputting T:n mielestä. Meni syömään ruohoa maalimiehen viereen, vähä niinku: "Hello dumbass, I CAN SEE YOU!!!"

2) mun pitää VAATIA rullan tuonti mulle asti. Pari viimeistä meni jo tosi hyvin kun Tinka ei saanut mahdollisuutta itse päättää mitä tekee kun saa rullan maalimieheltä. Tinkan mielestä silloin olisi kiva lähteä etsimään lisää ukkoja. Ja minä pelkään että se menee rikki jos vaadin juttuja... *nolo*

3) leikittiin ennen rataa Tinkan kanssa niillä letkunpätkillä repimistä että saisi sen tottumaan siihen materiaaliin, ote kun on ollut tosi löysä niistä rullista. Se auttoi.

Näytöille lähdettiin ihan saamarin lujaa, se oli positiivista. Joidenkin maalimiesten kanssa Tinka ei halunnut leikkiä, joten minä leikin sen kanssa sitten. Mutta palkka (pallo) tuli kuitenkin maalimieheltä. "Tuo"-käskyä täytyy vielä käyttää kunnes kuvio on koiralla ihan selvänä päässä.

Tottiksessa ihan perustreeniä (4 aamua BH-kokeeseen), Päivi vinkkasi, että kokeilen seisomista jalat hieman auki apuna luoksetulon törmäämiseen, ja se auttoikin. Eipä olisi tullut itsellä mieleen.