Eka kerran agilitytreeneissä, viime kesänä otettiin Kannuksessa hieman erillisiä esteitä Tinkan kanssa, mutta muuten ei olla ikinä treenattu agia. Itse olin eka kertaa katsomassa lajia viime viikonloppuna agirodussa Tampereella, ja laji teki vaikutuksen nopeudellaan, iloisuudellaan sekä sillä, miten tehokkaasti kisat on järjestetty!

Eilen illalla katseltiin Ohjaa, älä oleta -dvd:tä sekä Pennusta mestariksi -dvd:tä - sitten tänään kentälle treenaamaan (kun oli ensin syöty lättyjä mansikoilla ja kermavaahdolla aamiaiseksi, tietenkin...)

Jossu ohjasi ohjaajaa, aloitettiin Tinkan kanssa putkella, sitten jatkettiin putken pimeillä lähetyskulmilla (tietenkin, eikö kaikki aloita sillä?), sitten 2 x hyppy ja U-putki yhdistelmiä sekä hyppy-U-putki-hyppy, lopuksi treenattiin valssausta 90 asteen kulmassa ja sitten vielä kokoavia ja progressiivisia hyppy-yhdistelmiä.

Meillä oli tosi kivaa, ja tietenkin Pinkkeri on ihan luonnonlahjakkuus kun taas yllättäin minä en. Kukapa olisi arvannut ;D Suosittelen muuten kaikille ensin lajiin tutustumista dvd:iden muodossa. Aukeaa se ohjaajan todella tärkeä rooli tässä lajissa tavalla, jota ei ehkä muuten ihan heti keksisi.

Ens kerralla sitten kontakteja ja mitä lie Jossu meille keksiikään.