Ihan yksin sain kentän käyttöön melkein koko ajaksi...

Otin ekaks seuraamista, se meni hyvin, neiti oli ihan virtaa täynnä. Jäävät liikkeet tökki, oli taas semmoinen päivä että istu/maahan/top ei vaan ollut yhtään tuttuja käskyjä. Otin yhdet onnistuneet kaikista ja annoin sitten olla, en jaksa hinkata jos ei vaan suju. Ja ilman apua on tosi vaikeeta nähdä mitä koira tekee, yleensä mulla on kaveri naksauttamassa jäävien oikeat suoritukset. Väliin pari eteenmenoa jalkapallolle niin että vaadin kunnon seuraamisen alkuun (tähän taitaa olla pakko ottaa remmi käyttöön). Tinka tietää jo hienosti valmistelevan käskyn ja lähtee tosi lujaa.

Tasamaan ja estenoutoja luovutuksella ja ilman. Molemmilla esteillä kiersi takaisin kerran, silloin en palkkaa mutta en kielläkään. Sain useamman onnistuneen molemmilla esteillä, jopa ilman "hyppy/kiipee" -käskyäkin palatessa, pikkuhiljaa alkavat upota.

Lopuksi ajattelin kokeilla ihan oikean eteenmenon maahanmenoineen niin, että otin varrellisen tennispallonheittokäden piiloon kainalooni ja viskaan pallon sillä kentän päähän jos/kun menee maahan. Lähti hienosti, juoksi suoraan kentän päähän, mutta ei mennyt maahan vaan palasi mun luo kun palloa ei löytynyt. Ja sitten seuraavalla ei enää irronnutkaan. Sain yhden jotenkuten onnituneen eteenmenon maahanmenoineen avustajan kanssa (heitti pallon Tinkalle kun meni maahan) ja sen jälkeen vahvistin maahan-kaukokäskyä pallonheittovehkeellä hämyjen kanssa. Me ollaan otettu pitkään jo maahan-kaukokäskyä hämyheitoilla, toivoin kai salaa että se voisi toimia yhtäkkiä eteenmenossakin. Nyt sitten pitää miettiä että mitenkäs tuon eteenmenon nyt teen...ei se tarvitse kun saada Tinka tajuamaan ne kaksi juttua yhdessä, eteen+maahan-kaukokäsky... Ideoita...?

Lopuksi vielä heiteltiin palloa samalla ammuskellen. Ei se reagoi vieläkään paukkuihin.