Mä jäin A:lle ja Jossu lähti Kalevin ja Tinkan kanssa. Jossu eteni 530metriin ja lähetti Tinkan ensin. Otin aikaa, Tinksulla meni 1m 30s. Sitten Kalevi, aikaa meni 1m 43s (se hohhaili jossain matkalla).

Sillä välin Jossu eteni 200m. Lähetin Tinkan ensin, meni hienosti jäljestäen Jossulle. Kalevi perään, yhtä hienosti löysi perille. Sitten Kalevia yritettiin lähettää mun luo, ei onnaa. Palasi Jossun luo pariin otteeseen. Laitettiin sitten Tinka ekaksi, neiti tuli hienosti, aikaa meni 2m 3s. (Emmää tiiä onkse hyvä aika?) Herra Koo ei sitten halunnut tulla millään mun luo, lähti miten sattuu ja palasi Jossun luo. Se myös piippaili ja oli levoton, ei tiedä mikä oli. Jossu palasi Kalevin kanssa omia jälkiään ja huutelin Kalevia, loppujen lopuksi herra sitten tuli mutta aivan ihme suunnalta.

Piti ottaa vielä yksi matka, mutta lopetettiin treenit siihen. Ensi kerralla lyhyempi suora rata ja paljon B-pisteellä etenemistä että saadaan Kalevin epävarmuus siirtymisen jälkeen lähetyksessä pois ja Tinkalle vauhdikkaat treenit.