Jepjep, ihankun edes tietäisin mitä se tarkoittaa oikeesti :) Mä halusin vaan käydä tsekkaamassa onko mitään mennyt rikki kokeen takia, kun ikinä ei oltu otettu noin pitkää palkkaamatonta pätkää Tinkan kanssa.

Otin ensin seuraamisia, Tarja ampui "sarjatulta". Päätin, että teen aina jotain ampumisen jälkeen, että Tinka skarppaisi ampumisen kuullessaan. Ekasta paukusta taas pomppasi mutta sitä mukaa kun ammuttiin lisää, alkoi jo tottua ja viimeisen enää kuunteli korvat taaksepäin (laukaus tuli takaa). Lisää tätä siis. Seuraaminen on mennyt jotenkin rikki. Yhtäkkiä Tinka pysähtyy (samallalailla kuin kokeessakin, kerran meni jopa maahan itekseen?) Mulla oli varmaan niin erilainen kehonkieli siellä kokeessa jännittäessä, että on vähän nyt palikat sekasin.

Seuraavassa setissä otin tasamaan ja estenoutoja luovutuksella ja ilman (palkkasin sivulla pysymisestä namilla edelleen) ja ne meni hienosti, Tinka rakastaa noutoja. Sitten vielä eteenmeno pallolle, joka vietiin yhdessä ennen  noutoja. Neiti meni lujaa, joskin kaarsi vähän ensin kohti Jossua ja Ollia, mutta korjasi kohti palloa puolessavälissä.

Otin lopuksi vielä seuraamista niin, että palkkasin patukalla kädestä enkä pallolla heittämällä. Luulen että ne tottiksen pysähtymiset on virheellisiä "vapaa"-käskyn ymmärryksiä, eli Tinka luulee, että pallo lentää ja jää odottamaan sitä. Mähän heitän pallon lähes aina takaviistoon. Kokeilin siis seuraamista niin, että palkkasin patukalla ja taisteltiin ja ekan kerran jälkeen ei enää jäänyt taakse himmailemaan kuin kerran. Nyt en siis vähään aikaa heitä palloa seuraamispalkaksi vaan palkka tulee mun läheltä, myös ampumisen jälkeen.

Olin tyytyväinen. Vain seuraaminen meni vähän rikki, mutta sitä piti muutenkin alkaa parantaa kokeen jälkeen.