Menin etukäteen kentälle ja otin minikisatottiksen, eli seuraamista, jäävät liikkeet, noudot ja eteenmeno. Sitten Tarja tuli paikalle joten sain vielä häiriönalaisen paikallaanmakuunkin. Kaikki meni hienosti, paitsi että Tinka oli päivän yksin kotona oltuaan ihan kiepeillä ja tasamaanoudossa sylkäisi kapulan mun jalkoihin ja oli lähdössä jo palloa hakemaan. Yllättäin pallo ei lentänyt yhtään mihinkään, vaan nouto otettiin uusiksi.

Viesti jännitti. Kävin palkkaamisen maksimoimiseksi ostamassa neitille mustaa makkaraa kaupasta (enkä syönyt niistä ite kun puolet). Otettiin Tinkalle privaattitreenit, eli siis ilman Kalevia. Mä tein oikein teatraalisesti leirin makuualustoineen A:lle ja Jossu lähti Tinkan kanssa metsään. Sovittiin että otetaan lyhyt ja tehokas treeni, luhyet matkat eikä odotteluja.

Tinka tuli hienosti mun luo, vaikkakin vähän kiertäen (oli vähän piipannutkin Jossulla jo), takaisinlähetys meni hyvin vaikka otin hallintaakin. Ainoa outo juttu oli, että ei oikein tahtonut ottaa palkkaa Jossulla... Kiire takas. Mutta siis kaikki 4 lähetystä meni hienosti, tosin välimatka oli vain noin 200-300m. Mutta tarkoitus olikin saada onnistumisia ja niitä saatiin. Eli tämä voi olla resepti onnistumiseen. Ellei mitään yllättävää satu, me mennään kokeeseen sunnuntaina. Onnea kyllä tarvitaan... ;)

Viestin jälkeen otettiin vielä vähän tottista, seuraamista, henkilöryhmä ja eteenmeno pallolle. Vein pallon etukäteen, mutta näkihän Tinka sen. Nupit oli nimittäin ihan kaakossa heti alusta, neiti jopa hyppi mun ympäri ja komensi mua haukkumalla seuraamisen sijaan? WTF? No, ensin komentaminen pois ja sitten henkilöryhmä ja eteenmeno. Virtaa ei ainakaan puuttunut, huh :)

Nyt vielä esineruututreeniä ja peukut pystyyn sunnuntaiksi...

Sitten kokeen jälkeen aletaan skarppaamaan seuraamisessa, se on nyt ihan mitä sattuu, välillä matkalaukkua ja välillä hillitöntä pomppimista.... Nyt ei jaksa.