Niinhän se menee, että kun buukkaa kokeen, kaikki menee rikki. Siis kaikki opetettu. Ja tekee muuten hyvää treenata hieman eri porukoissa, siinä tulee aina vähän jännittämistä kuitenkin ihan tahtomattaankin, saa sitten treenattua myös kisatilanteita - tavallaan.

Olin maanantaina Mutalassa ottamassa tottista. Aloitin seuraamisella. Otin melko pitkän pätkän ilman palkkaa. Pomppimista ja välillä hieman edistämistä...

Sitten noudot: tasamaan noudossa matkalla oli joku kiva haju, joten otettiin uusiksi. Tinka menee reippaasti kapulalle, luovutusta pitää vielä treenata (olen ottanut paljon noutoja ilman luovutusta että saisin vauhdin reippaaksi). Hyppynoudot meni hyvin (treenimäärään nähden), estenoudossa mun pitää mennä kauemmas jo perusasennossa, sillä Tinka ottaa ison vauhdin että pääsee kisaesteen yli. Ei sitten ehdi jarruttaa luovutukseen, jos olen liian lähellä. A-esteellä neiti tuppaa karkaamaan. itse este ja kapula on liian suuri kiusaus, ei malta odottaa lupaa (eli käskyä). Tekis mieli ottaa remminpätkä kaulaan, että saan pysäytettyä tarvittaessa, mutta pelkään, että sitten tulee ongelmia, että se ei lähde ekalla käskyllä. Kysyn viikonloppuna itseäni viisaammilta.

Sitten ammuttiin seuraamisessa piiiiitkästä aikaa, viimeksihän ammuin samalla kun heittelin palloa kentällä. Reaktio oli melko suuri...?  Yhdistinnkö ampumisen palloon, en tiedä, mutta ampumisessa irtosi ja sen jälkeen edisti ihan älyttömästi. Jouduin seurauttamaan tosi pitkän pätkän, kun halusin palkata oikeasta paikasta... Ja tuon jälkeen yritin ottaa jäävät, mutta neiti oli sitten kun liimattu mun jalkaan (?), joten luovutin ja otin henkilöryhmän, joka menikin loistavasti.

Eteenmenossa yritin palkata heittokäsipallolla, mutta Tinka rakastaa sitä kapinetta niin, että ei irronnut mihinkään kun näki härvelin mulla. Pari säälittävää yritystä ja sitten perinteinen eteenmeno kentän laidalle treenin alussa viedylle jalkapallolle. Lähti lujaa ja innoissaan. Lopuksi vielä muutama "maahan"-kaukokäsky hämyheitoilla, jotka meni suht hyvin.

Nyt sitten vaan odotellaan, että saadaan hyviä neuvoja viikonloppuna miten tästä eteenpäin...Kokeeseen on 16 päivää enää...