Eli laiskimus sapiens täällä. Raportoimassa treeneistä.

Sunnuntaina oltiin viestiä treenailemassa sorakuopan läheisessä metsässä, treeni oli melko samanlainen kun viime kerralla, eli koirat erikseen ja molemmat päät (A&B) eteni, matka oli pisimmilläänkin noin 250m. Sunnuntain lumimyrsky oli tulossa, joten keli oli aika ...hmmm... vaativa. Tuuli ja lunta satoi vaakasuoraan.

Tinka juoksi 6 legiä, koska halusin tällä kertaa lopettaa ennen epäonnistunutta lähetystä (tarkoitus oli siis alunperin juoksuttaa enemmän). Neiti meni lujaa ja treeni oli kaikin puolin aivan superonnistunut. Eli mitäs sitten ens sunnuntaina tehdään? Mieli tekisi pidentää matkaa, mutta samalla treenistä pitäisi tehdä jollain tapaa vaihteleva ja mielenkiintoinen. Mietintämyssy savuaa.

Lisäksi ollaan treenailtu perusasentoa ja seuraamista ihan kotona nameilla ja paikka on tosi hyvä. Kokeilin tänään lenkillä keppipalkalla (korkeammassa vietissä) ja jep, edistää. Hitto. Joudunko ottamaan sen remmin käyttöön? Mä niin tykkään treenailla ilman remmiä koira vapaana...

Jossulla hoidossa ollessaan Tinka oppi vinokepit (kiiitos Jossu), kuulemma 8 treenikertaa ja se oli siinä. Neidistä tulisi varmaan aikas hyvä agilitykoira kun joku vaan ehtisi/osaisi kouluttaa.

Pikkukivaa: kotona ollaan myös treenailtu hassuja juttuja, kuten pakittamista, ryömimistä, jalkojen välistä pujottelua ja kosketusalustaa. Tinka on ihan tohkeissaan. :) Lisäksi tokon avointa luokkaa varten ollaan treeniltu luoksetulon pysäytystä sisällä ja tunnistusnoutokapulan tuomista, nyt pitäisi mennä ostamaan niitä lisää että pääsisi itse tunnistustakin treenilemaan. Ja T on tosi ahne nykyään. Siis verrattuna edelliseen ahneuteensa. Varmaan ruuan määrä on nyt kohdallaan.