Ensin esineruutu (syv 50m, lev. 30m), vieraat esineet takakulmissa ja keskellä. Hieno ruutu, kerran lähti ruudusta mutta palasi takaisin ruutuun itsekseen. Broiskupullapalkalla, paitsi viimeisestä palkkasin ennen luovutusta "irti"-käskyllä ja heittämällä pallon taakseni (teen välillä niin, että saan tuonti-intoa ylläpidettyä).

Hakutreeneissä Eilan, Kaisan ja Jossun kanssa. Tinkalla noin 150m rata, vasemmassa etukulmassa suorassa lähetyslinjassa maalimies, jolle menin perille asti liinassa roikkuen näytölle ja ekan kerran maalimies käski Tinkan maahan ennen palkkaa. Neiti näytti tosi hölmistyneeltä, tuli mun luo kysymään, että mitä tuo tyyppi oikeen puuhaa, sen kuuluu antaa pallo? Sanoin vaan uudestaan näytä, meni maalimiehelle, joka käski maahan. Taas multa kysymään, että mikä homma tää on. Ja minä uudestaan: "Näytä." Tinka meni taas maalimiehen luo ja pisti maate, jolloin - TADAA - pallo lensi.

Sitten tyhjä toiseen etukulmaan, missä myös tyhjä umppari. Hieno pisto. Sitten toiselle puolelle olin suunnitellut piston niin, että jos kaikki menee hyvin, palatessaan saa hajun keskilinjan lähellä olevasta risupiilosta. Ja niin kävikin, vau. Ilmaisi maalimiehen ja pallopalkka suoraan.

Sitten taas tyhjä HIENO pisto ja maalimies toisella puolella mutta ei suoraan, vaan taas vahvistettiin eteenpäin radalla menoa. Hyvä ilmaisu, mutta näytölle jouduin käskemään kaksi kertaa.

Parannettavaa: Tinka tulee niin vauhdilla rullan kanssa, että menee mun ohi välillä, ihan kuin jatkaakseen hommia, eli edelleenkin pitää jatkaa palkkaamista rullantuonnista, tänään palkkasin ekalla leikkimällä ja tokallla + kolmannella broiskupullalla. Ja mun pitää keskittyä paremmin näytölle lähettämisessä koiran paikkaan ja omaan toimintaani, viimeisellä lähetyksellä kun ei lähtenyt ekalla käskyllä, koira oli keskilinjan suuntaisesti nenä alkuun päin... Treenit videoitiin, videot täällä. Videoista näkee hyvin, miten mun pitää skarpata, olla selkeämpi ohjaamisessani...

Tekis mieli yhdessä treenissä välillä jossain vaiheessa kokeilla kiintorullaa, mut jos nyt vähän yrittäisin pidätellä itseäni vielä, ehkä sitten vaikka helmikuussa. Palveluskoiraliiton sivuilla ei ole vielä kevään kokeita, mutta hakukokeeseen mennään heti kun 100 km:n säteellä semmoiset pidetään.

Löysinpä kameralta vielä lokakuulta videoidun esineruudunkin, iloisen näköistä tekemistä.