Kirjoitin piiiiitkän tarinan hakutreeneistä viime viikonloppuna ja vuodatus sylkäisi sen johonkin missä ei päivä paista. Kiva.

Laitetaan sen sijaan yhteenvetoa:

lauantaina rotikkaporukan hakuporukassa vieraana, kiitos Kaisa, Male, Jouni ja Eila! Ajoin eka kerran Tinkan kanssa yli 200m:n radan, paljon tyhjiä ja 4 maalimiestä. Meni tosi hienosti, motivaatio olkaa olla nyt juuri kohdallaan. Vielä pitää panostaa laatikkomaisiin tyhjiin pistoihin, aion tehdä ne perinteisellä "maalimies löytyy kun etenee rataa eteenpäin" -tyylillä, eli vahvistamalla oikeaa käytöstä, en voi kehua siitä kun kääntyy viiteenkymppiin päästyään etenemään rataa, sillä neiti tulee pois kun kehun ;) Tinka jaksaa hienosti juosta eikä ole moksiskaan tyhjistä pistoista, sain jopa pari makeeta yliheittoa tyhjältä pois tullessa. Kerran kutsuin vahingossa kun oli hajulla maalimiehestä, mutta ei se tullut vasta kun rullan kanssa. Saa olla ylpeä pikku hyrrästä. :) Keväälle aletaankin sitten buukkaamaan hakukoetta, jännää...

Tottista on treenailtu useampaankin otteeseen, kuvailtiin mm. Violalle (Tinkan ja Kalevin kasvattajalle) treeni- ja leikkivideota sisaruksista. Pitäisi vielä kasata mokoma.

Seuraamisen edistämiseen olen nyt valinnut "helpon konstin", eli palkkaan seuraamisesta namilla, niin saadaan treenattua hieman matalammassa vietissä ja näin vahvistettua oikeata paikkaa. Otin myös ekan kerran kentällä eteenmenon kisatyyliin ja se meni täydellisesti (lukuunottamatta edistämistä valmistelevassa osassa...), palkkasin itse sitten maahanmenon jälkeen heittämällä narupallon koiran taakse. Nyt pitää taas ottaa satatuhatta kertaa suoraan pallolle menoa.

Lisäksi oltiin treenailemassa agilityä, superkiitos Jossulle tilaisuudesta, opeista ja kehuista, ihan tässä pää pullistuu kun ei olekaan ihan niin kömpelö paska kun luuli ja koirakin on vielä aivan ilmiömäinen agiliitäjä, kuuntelee ja tekee tarkkaa työtä eikä kiihdy yli ollenkaan. Tinka oppi keinun yhdellä treenillä (aloitettiin pöytä molemmissa päissä ja 10 toiston jälkeen kokonaan ilman pöytiä), hienosti neiti oppi jarruttamaan puolessa välissä. Lisäksi treenattiin pussia (kerrasta ok), A-esteen kontakteja (vähän vaikeempi kun este on tuttu tottiksesta ja liian mieluisa), valssausta ja sylikäännöstä sun muita mahdollisia ja mahdottomia juttuja. Pitäis varmaan karsia lajeja että ehtisi tuotakin harrastamaan kunnolla? Mistä malttaisi luopua....ei mistään.

[hempeilyä]Mitä mä olen tehnyt että olen ansainnut tuon koiruuden? [/hempeilyä]