Lauantai aloitettiin Mutalassa esineruudulla. Kisaruutu hieman minikoossa. Teija ja Tiina oli jo tallanneet ruudun ja siellä oli 3 esinettä valmiina (en tiennyt missä ne oli). Mutalan kisaruudussa on oja poikittain ruudun läpi, ruutu jatkuu vielä ojan takana. Esineistä kaksi oli ojan takana. Tinkalla ei mitään ongelmia, kaikki 3 esinettä nousi ennätysajassa, neiti etsi hienosti: tarkasti ja innokkaasti.

Sitten tottista, Tiinan & Olkun kanssa ilmoittautuminen, sitten Tiina ampui ensin seuraamisen aikana ja heti perään vein Tinkan paikallaanmakuuseen ja menin itse hetken mielijohteesta A-esteen taakse piiloon. Jälleen ekan paukun jälkeen piti käänty katsomaan taakse, toinen meni korvia kääntäen. Paikallaanmakuussa paukkuihin ei reagoida.

Tottiksessa otin jäävät (tosi hyvät) ja perään noudot, joissa nyt on selkeästi luovutus liian väljä, jää mun varpaista noin 10 sentin päähän. Myös A-estenoudossa tuli ensin takaisin ilman kapulaa? Uusiksi ja nyt tuli kapulakin. Ei voi aina ymmärtää pienen aussien ajatuksenjuoksua. Muttasiis, hinkataan noita noudon luovutuksia kotona. Eteenmeno jalkapallolle oli vauhdikas, mutta se olikin ihan näkyvissä kentän toisessa päässä.

Sitten rotikkaporukan kanssa Kangasalle hakutreeneihin. Uusi metsä, uudet maalimiehet. Ja sitten päätin vielä kuitenkin ottaa norskirullan käyttöön, jotenkin se I-rulla ei vaan tunnu oikeelta, kun se heiluu saalisviettisen koiran leuan alla kiihottavasti. Jos ihminen pystyisi päättämään edes kahden treenin ajaksi mitä tehdä?

Ensin ilmoittautuminen,  joka meni hyvin. Vähän Tinksi oli utelias, kun radan alussa oli ihq pikkutyttö. Nauru Otin vähän vajaa 200m rataa, 3 maalimiestä. Eka maalimies etukulmassa umpparissa irtorullalla. Hienosti meni. Sitten tyhjiä 3 kpl, jotka meni ookoo, pyyhkeitä mulle epäselvästä ohjaamisesta ja Tinkalle siitä, kun ei oikein uponnut vasemmalle puolelle kunnolla. Sitten maalimies taas umpparissa, tällä kertaa kiintorullalla. Olin ohjeistanut, että auttaa tarvittaessa umpparin raosta. Tämäkin meni hienosti, vähän oli Kaisa auttanut rullan kanssa, mutta itse Tinka oli sen suuhun napannut. Broiskupullat ei kelvannut palkaksi, pallo on Tinksin lemppari. Sitten vielä pari tyhjää ja maalimies vasemmassa takakulmassa suorapalkalla.

Tosi hyvät treenit muuten, mutta omaan huolimattomuuteeni olen tyytymätön. Ohjaaminen pitäisi olla keskittyneempää. Mua heti jännittää, kun on uusia ihmisiä paikalla enkä keskity koiraan ja meidän tekemiseen. Esim. kerran lähetin yliheitolla Tinkan aivan vinoon etuviistoon tyhjälle. Tiistaina seuraavat hakutreenit, jospa ohjaaja tällä kertaa keskittyisin ohjamiseenkin...