Toinen kiintorullatreeni. Jännää.

Askartelin pehmeästä irtorullasta kliksullisen I-rullan ja päätin käyttää sitä. Ensimmäinen maalimies otettiin irtorullalla, sen jälkeen 4 kiintorullalla ja lopuksi vielä yksi suorapalkka.

Treeni meni muuten tosi hienosti, mutta kolmannella lähetyksellä Tinka nappasi rullan suuhunsa jo lähetyksen jälkeen, luultavasti koska se heiluu siinä kaulassa kiihottavasti ja myös häiritsevästi. Kielsin hillitysti ja lähetin koiran uudestaan, sama homma seuraavalla lähetyksellä, Jälleen kielto ja kutsuin koiran luo. Kolmannella lähetyksellä lähti hyvin ja oli menny maalimiehelle asti ja napannut rullan vasta siellä. Toivon todella, että sain viestin perille ikiajoiksi siitä, että rullaa ei oteta suuhun kuin vasta maalimiehellä, ettei meille tulisi koskaan valeilmaisuongelmaa. Sormet ristiin. On tämä rullakoiran kouluttaminen semmoista nuorallakävelyä, että välillä hirvittää.

Seuraavalla lähetyksella nappasi rullan reilu metrin päässä maalimiehestä, mutta taas sitä seuraavalla meni ihan luokse. Otettiin sitten viimeinen varuiksi suorapalkalla, eli maalimies heitti heti pallon kun Tinka tuli luo. Neiti oli ollut ihmeissään, kun ilmaisun aloittamisen jälkeen ei muistaakseni ole ikinä ollut vielä suorapalkkaa.

Nyt vaan treeniä sikinsokin irto- ja kiintorullalla sekä välillä suorapalkkaa sekä radan ajoa kiintorulla kaulassa. Lauantaina ja maanantaina olisi seuraavat treenit. 

Lopuksi vielä esineruutu, 50m syvä, 25m leveä, 4 esinettä (pari Jossun vaikeasti piilottamaakin), nostatin 3. Hienosti neiti etsi nenä auki ja innolla, kerran poistui ruudusta, mutta palasi kun huusin. Hyvä treeni, olen tosi tyytyväinen.