Maanantaina ensin hakuilmaisua Jossun kanssa ennen lenkkiä. Koska molemmat oli väsyneitä ja vetämättömiä, päätettiin ottaa sitten Tinkalle eka kiintorullatreeni (???). Ja menipä mielenkiintoisesti, taas eka yrittämällä neiti hokas homman hienosti...ja siitähän pääsee sitten vaan yhteen suuntaan...alaspäin. Todennäköisesti saatiin koko kiintorulla-asia pikkukoiran päähän ihan sikinsokin, hyvä kun meni vielä viimeisillä toistoilla maalimiehelle. Voi äly ja väläys, Oman Pään Mukaan voi siis myös tössiä.

No, torstaina uudestaan, uudella strategialla. Mietin kuumeisesti, otanko käyttöön I-rullan, alunperinkin jo sitä olen suunnitellut.

Sitten Mutalassa tottista, otettiin Kaisan ja Pasin kanssa parina "kisatottistreeni" paikallaanmakuineen, tietty kuitenkin palkaten välillä. Meidän treenin yhteenveto:

+ vietti pysyy hyvin ylhäällä, kaikki liikkeet osataan

- täsmällisyyttä pitää hioa, esim. noudon luovutus ja luoksetulon eteen istuminen suoremmiksi ja tiiviimmiksi (näitä olen nyt ottanut lenkillä)

- ampumisessa reagoi ekaan paukkuun seuratessa, mutta loput 2 meni vain korvia heilauttamalla. Paikallaanmakuussa ei reagoinut paukkuihin mitenkään, mutta kun Pasia palkattiin isolla patukalla riehuleikillä, nousi seisomaan (olisi halunnut mukaan bileisiin). Palasi maahan kun karjaisin.

 Edelleen menossa hakukokeeseen 16.5., eli muuta kun lisää treeniä. Kyllä se koira osaa, kunhan vaan osaan opettaa.