Viime viikolla otettiin Jossun kanssa lenkin ohessa ilmaisutreeniä, hyvin meni. Ekan kerran myös simuloin kaatumista, johon maalimies reagoi lähtemällä juoksemaan pakoon piilosta. Tinks oli ihan innoissaan.

Joensuussa pääsiäisenä ilmaisutreenit loskalumessa (kiitos Aija, Aino ja Seija). Raskas treeni. Painotin rullan mulle tuomista ja edelleen näytölle mennessä sitä, että tämä kömpelys voi tehdä ihan mitä vaan, mutta silti mennään täysillä. "Mukakaaduin" 2 kertaa ja muutenkin roikuin perässä painavasti. Rullan tuontia pitäisi saada vieläkin varmammaksi..... Miten? Nyt leikin ekalla kerralla, sitten palkkasin namilla muilta. Maalimiehet leikkivät hienosti Tinksin kanssa, iso kiitos!!!

Eilen kentällä pitkästä aikaa ampumista. Tinkan reaktio vahvisti, että ampua pitäisi nyt PALJON. Ekaan paukkuun reagoi tosi uteliaasti, mutta toka ja kolmas meni jo ilman reaktiota. Neiti on NIIN utelias... Eli lisää ampumista, joka on vaan taustahäly, mistään ei lennä palloja tai muutakaan mielenkiintoista. Otin myös hyppynoudot. Meinasi kiertää hyppyesteen, josta kielsin. Neiti palasi sivulle käskystä ja teki hienon hyppynoudon.

Tosin ei lähde enää noutamaan eka käskyllä, ottaa askeleen ja pysähtyy vierelle kontaktiin: "Ootkohan sä nyt ihan varma että NYT saa mennä....?" Kele. Hinkataas tätä sit taas. Sit voitais saada takas se varastamisongelma. Kierretäänköhän tässä taas ihan tuttua ympyrää?