..ja taas pääsin rotikkaporukkaan vierailemaan, kiitos.

Tinkan rata: 1. maalimies vasemmasta etukulmasta noin 20 eteenpäin, 2. mm oikealla noin 30m eteenpäin, vain 25m syvyydessä kalliolla umpipiilossa, 3 mm noin 100 metrissä umpipiilossa.

Otin ekan irtorullalla ja muut norskilla (kolmas kiintorullatreeni). Lähetys vasemmalle, lähti tosi vinoon, joten huusin pois ja lähetin uudestaan, tällä kertaa lähti oikeaan suuntaan. Irtorullan tuonti ja luovutus hyvä, näytölle mentiin lujaa (menin loppuun asti liinassa roikkuen), perillä otettiin vielä maahanmeno ja hallinta, josta vapautus. Palkkana pekonia, mutta sen syötyään Tinka olisi selvästi halunnut pallon.

Oikean etukulman lähetys tökki, lähti aina liian oikealle alueen ulkopuolelle, taisin joutua lähettämään 4 kertaa ennenkuin lähti oikeaan suuntaan, eikä sittenkään uponnut riittävästi. Maalimies antoi merkin ja Tinka tulee rulla suussa mutta pudottaa sen noin 3 m ennen mua ja jää haistelemaan jotain sammalkökköä keskilinjalla. Yritin saada koiran tuomaan rullan mulle, ei onnistu, tarjosi sivulletuloa kovasti (eli selvästi tuo rullan mulle asti tuonti ei ole vielä koiralle ihan selvä juttu). Uusi lähetys, sama homma, tiputtaa rullan liian aikaisin ja kiinnostuu muusta. (Tässä välissä mamma vähän hermostui...) No, uusi yritys, nyt rulla tuli perille asti. Näytölle hienosti vetäen ja pekonipalkka oli ...no, kyllä söi se ne...

Sitten pari tyhjää, ekalla hämyumppari noin 20 m keskilinjasta. Tinka tarkisti umpparin ja palasi mun luo? Eipä olla ikinä tommoistakaan tilannetta kokeiltu. Kehuin ja lähetin parin metrin päästä uudestaan. Ensi kerralla pitää muistaa ottaa hämyumppari ja sinne taakse takarajalle ukko, että tajuaa jatkaa matkaa hämyumpparin jälkeen. Seurasi kaksi tyhjää pistoa, joilta Tinksi palasi ennenkuin huusin sen pois, teki ns. neulapistoja. Haluaisin, että koira palaisi vasta kun huudan sen pois...

Sitten viimeinen umppariukko kiintorullalla, joka meni kyllä ihan hyvin, vaikka jouduinkin uusimaan lähetyksen, kun lähti taas mihin sattuu. Ja sitten pallopalkka, viimeinkin.

Jouni kommentoi, että pitäiskö Tinkallekin ottaa välillä kivakivatreeniä. Minä "natsi" kun treenaan aina niin tosissani. Ehkä siinä olisi ideaa?

 Taidan vähän yliarvioida tuota neitiä, kyllä sekin toistoja tarvitsee vaikka fiksu koira onkin. Ja nimenomaan KOIRA. Tyhjiä pitää silti treenata, että saadaan laatikkomaiset pistot. Ja sitä rullan tuontia mulle asti. Edelleen. Huh mikä treeni. Seuraavat hakutreenit pitääkin sitten suunnitella huolellisesti, että saadaan paikattua tämä katastrofi.