Blogin päivittäminen on ihan retuperällä, sorry. Laitetaan siis tämmöinen kooste viime aikaisista treeneistä:

HAKU: päästiin Tinkan kanssa YKän rotikkaporukkaan vakkareiksi, jei! Kiitos kaisa & co!

Eilen oli pitkästä aikaa hakutreenit, jotka menikin tosi hyvin. Ajoin 200m:n radan, 4 maalimiestä: etukulmassa umppari, sitten umppari noin 75m:ssä, pressupiilo 150m:ssä ja maastopeitollinen maalimies takakulmassa.

Koko rata kiintorullalla, muuten ilmaisut meni hyvin, mutta pressumaalimiehen kanssa oli hankaluuksia, jouduin lähettämään kolme kertaa hakemaan, kun ekalla kerralla tiputti rullan ennen keskilinjaa jonkun hajun takia. Saatiin kuitenkin siitäkin onnistuminen loppujen lopuksi. Neiti otti itse kiintorullan kaikilla ja lähti näytöillekin hyvin. Olen tosi tyytyväinen meidän edistymiseen haussa. Ollaan nyt menossa hakukokeeseen 4.7. Tampereelle ja varasijalla 16.7. Lahdessa. 

VIESTI: viime viikonloppuna pitkästä aikaa Jossun ja Kalevin kanssa viestitreenit, jotka nekin meni hienosti, vaikka tehtiin pitkä rata näin tauon jälkeen (lopullinen matka lähes 600m). Tinkan treenissä ei sitten niin mitään huomautettavaa. Lisää tätä.

 

PAIMENNUS: Ollaan oltu mahdollisimman usein treenailemassa paimennusta. Koko laji on mulle niin käsittämätön, että hapuillaan siinä eteenpäin parhaamme mukaan. Ollaan ilmoittauduttu Kausalan kisoihin molemmille päiville sekä lampaille että ankoille. Toivoisin jotain heräämistä tähän lajiin, kun mun osaamattomuus ohjaajana vaikuttaa Tinkaankin. Sillä on kuitenkin intoa ja syvää paloa siihen hommaan ihan älyttömästi.

TOTTIS: jäänyt vähemmälle, hyppynoutoa olen nyt yrittänyt korjata ihan vaan hyppyyttämällä kahden pallon palkalla. Lisäksi ollaan taas tehty eteenmenoa ilman maahanmenoa, että saan neidille uskon juosta kentän laitaan asti. Seisomista otettiin pitkästä aikaa viime tiistaina kentällä, ja huomasinpa, että ei kerran opittu ole automaattisesti takaraivossa, ellei sitä ole kerrattu, eli sain taas antaa suuret käsiavut.

 

ESINERUUTU: Viime viikolla 3 kertaa esineruutua, joista 2 aivan loistavia, nostatin 4-5 esinettä ja Tinka etsii hienosti. Viestitreenin jälkeinen esineruutu olikin sitten vähän…huono. Nostatin vaan yhden, neiti taisi olla (kerrankin) vähän poikki. Uutena juttuna esineruudussa olen nyt ottanut ei-niin-kivoja esineitä, kuten tarrapaplari, joka oli yllättävän vaikea, Tinka löysi sen, mutta ei millään olisi ensin ottanut sitä suuhunsa. Näitä siis lisää, pitää tyhjentää kaapit, että löydän ikävää roinaa ruutuun.

Nyt viikonloppuna Pian luo Kiteelle aitatalkoisiin ja paimentelemaan ja ensi viikolla jatkuu hakuilu. Kyllä kesä on koiraharrastajan parasta aikaa! Cool