Hakutreenit Myötämäessä. Otin samantapaisen treenin kuin viimeksi, eli irtorullat ja takarajalla löydön ja palkkaamisen jälkeen siirtyvät maalimiehet, yhteensä 4 löytöä. Treeni meni oikein hienosti muuten, mutta rulla ei edelleenkään tule mulle käteen asti, vaikka sitä vaadin, eli laitan neidin nostamaan sen ja tuomaan mulle asti. Tein siis treenien jälkeen kotona keittiössä namipalkalla maasta rullan mulle tuontia, syteen tai saveen. Ei jaksa aina odottaa hakutreenejä, että pääsee vahvistamaan sitä. Katotaan ens treeneissä kuinka monen sadan tunnin työn tuhosin... :) Näytöillä roikuin mukana loppuun asti, sitä pitää nyt alkaa tehdä. Ohjaamus Kömpelömys kun törmäilee, sekoilee, jää puskiin kirkumaan hämähäkinseittiä jne, Tinksin pitää vaan tottua siihen.

Treenit meni siis oikein hyvin lukuunottamatta rullan perille asti tuontia. Ens treenin teemana onkin palkkaamattomat maalimiehet.

Ens viikonlopun kisojen tottis on IPO-klubin kentällä Pirkkalassa, käytiin ottamassa Jossun kanssa lauantaina siellä tottistreenit. Eteenmenossa on maahanmeno-ongelma, meni tällä kertaa semmoiseen puoli-istuvaan asentoon ja vasta toka käskyllä maahan asti. Tein sitten sellaista minitreeniä; otin koiran sivulle, heitin pallon, sanoin "eteen" ja ennen palloa käskin maahan. Eka shokin jälkeen tajusi homman, katsotaan auttoiko yhtään. Seuraaminen on ihan paskaa, Tinks edistää. En ala sitä nyt korjaamaan, sitten kisaputken jälkeen vasta. Korjailen sitä treeneissä kääntymällä äkisti vasemmalle ja kävelemällä koiraa päin, jos se on liian edessä eikä ehdi kääntyä mukana. Tylyä?

Sitten kimppaviestitreenit Pian ja Konnan kanssa sunnuntaina Ruutanassa. Ihana helppo motivaatiotreeni Tinkalle ja Kaleville, mukavaa vaihtelua juosta polulla eikä niin kamalan pitkää matkaa, me kun AINA Jossun kanssa tehdään niin hiton vaikeita treenejä.

Nyt pitää vielä vahvistaa hyppynoutoja viikolla, ja kunpa ehtisin ottaa esineruutua, en muista milloin sitä on viimeksi treenattu. Sitten ei muuta kun kokeeseen lauantaina, pitäkää peukkuja!!! 

Ja juu, valeraskaus taitaa neidillä olla, ainakin tisseistä päätellen. Onneksi se ei vaikuta muuten kuin että T on ahneempi (ja siten myös lihavampi  kuin normaalisti). Sekä vähän laiskempi. Laihikselle joudetaan nyt molemmat.